Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
TMB bitllets
Foto: shutterstock

TMB compensarà les targetes que no es poden utilitzar durant el confinament

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Aquestes setmanes de confinament hem passat a fer més barri que mai. Anem caminant -si és possible- al supermercat o demanem compra a domicili. I intentem entretenir-nos a casa amb teatre virtual, llibres, pel·lícules i sèries. Barcelona sembla menys cosmopolita que mai.

Si a més de trobar a faltar la ciutat, us heu adonat que els dies passen i que us caducarà el bitllet de transport públic sense haver-lo fet servir, no patiu, sereu compensats. El mecanisme de compensació serà anunciat per TMB (Transport Metropolità de Barcelona) un cop acabi l'estat d'alarma.

Transport gratuït aquesta setmana 

Des del 2 d’abril i fins al 9 d’abril, s'oferirà transport públic gratuït a Barcelona pels treballadors amb feines de serveis essencials que s'han de desplaçar. S'ha de validar el bitllet igualment, però no es restarà cap viatge a la targeta.

T-Jove i T-Usual

Les targetes amb data de caducitat -incloses també T-Familiar i T-Grup- s'hauran de guardar per rebre la compensació un cop finalitzat el confinament obligatori.

T-Casual

Els bitllets de viatges limitats però sense data d'esgotament es podran utilitzar amb normalitat un cop s'aixequin les mesures sanitàries.

NO T'HO PERDIS: Iniciatives solidàries per afrontar el coronavirus

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiu 

Últimes notícies

    Publicitat