Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hard Rock Cafe
Foto: Hard Rock Cafe

Elvis i Marilyn et poden casar al Hard Rock Cafe de Barcelona per Sant Valentí

El local de Plaça Catalunya es transforma en la Little White Chapel de Las Vegas per oficiar bodes el dia dels enamorats

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

Amb motiu de la celebració de Sant Valentí, el Hard Rock Cafe de Barcelona ofereix l'oportunitat a totes les parelles d'enamorats de casar-se davant d'Elvis Presley i Marilyn Monroe. Els dies 11, 12 i 14 de febrer el local es convertirà en la 'Little White Chapel' de las Vegas perquè les parelles es puguin casar al pur estil americà, amb una decoració especial i un 'kissing both' per fer fotografies. 

El local també ha elaborat un menú especial per Sant Valentí amb un còctel cítric ('Flirtini'), amb vodka, pinya i Prossecco Rosé, i filet a la graella ('Strip Steak Scampi'), amb un acompanyament de puré de patata de Yukon Gold. Les bodes es faran amb reserva, enviant un correu a barcelona_social@hardrock.com, i serà necessari consumir, com a mínim, un dels menús especials. 

Per acompanyar aquesta celebració, no oblideu consultar els regals de Sant Valentí més populars o, si preferiu una cita més íntima, els restaurants més romàntics per portar la teva parella. 

Hard Rock Cafe
Foto: Hard Rock Cafe

NO T'HO PERDIS: Celebra un Sant Valentí alternatiu

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat