Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Poble Espanyol
Foto: ShutterstockPoble Espanyol

Entrada gratis al Poble Espanyol per a tots els residents a Barcelona

El recinte celebra la festa de la Mercè convidant a tots els habitants de la ciutat a visitar les seves instal·lacions

M. P. Muñoz
Editat per
M. P. Muñoz
Publicitat

La pròxima setmana als barcelonins se'ns gira feina. Arriben les festes de la Mercè i haurem de triar entre un munt de concerts, piromusical i un llarg etcètera. Doncs bé, ara cal afegir a l'agenda una altra visita inajornable. Quant de temps fa que no aneu al Poble Espanyol? Ara és l'oportunitat.

Els pròxims dies 24 i 25 de setembre el Poble Espanyol realitzarà una jornada de portes obertes amb accés gratuït per a tots els residents a Barcelona, una oportunitat per a visitar un dels recintes més particulars de la ciutat.

Poble Espanyol
Foto: Poble Espanyol

La Mercè, per tant, serà el moment ideal per (re)descobrir l'arquitectura singular del Poble Espanyol, els seus tallers d'artesania, les instal·lacions audiovisuals i, inclús, les exposicions del Museo Fran Daurel d'art contemporani com la que repassa la construcció del recinte a través de fotografies d'època.

Això sí, una recomanació: serà millor si reserveu la vostra entrada gratuïta, ja que l'aforament és limitat. Ho podeu fer a través de la pàgina web del Poble Espanyol.

NO T'HO PERDIS: Festes de la Mercè: guia completa

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat