Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tibidavis
Foto: Tibidabo

Entrada gratis al Tibidabo per a majors de 60 anys acompanyats dels seus nets i netes

El parc d'atraccions celebra el pròxim cap de setmana el Tibidavis, una iniciativa amb entrada de franc per a avis i àvies

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

S'ha convertit en una de les cites nadalenques més emblemàtiques del parc d'atraccions més famós de Barcelona, el Tibidabo, una iniciativa per convidar amb entrada de franc a tots els avis i àvies perquè facin una visita acompanyats dels seus nets i netes.

El Tibidavis arriba a la seva 9a edició per rendir homenatge a la figura dels avis i àvies. Hi podran accedir gratis els majors de 60 anys acompanyats de fins a dos nets o netes menors de 16 anys, que també tindran entrada lliure.

Es tracta d'una oportunitat única per visitar en família el recinte, precisament en una època en què el Tibidabo acull novetats especials per la campanya de Nadal com ara una pista de gel amb espectaculars vistes a la ciutat –que ja han visitat 4.500 persones– o l'espectacle de titelles Marionetarium.

El Tibidabis tindrà lloc els dies 16 i 17 de desembre coincidint amb el cap de setmana. La promoció serà només vàlida a les taquilles del Tibidabo, Tibidabo Store i a l'aparcament BSM Sant Genís-Vall d'Hebron.

NO T'HO PERDIS: Nadal a Barcelona, la guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat