Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Patinar sobre gel
ShutterstockPatinar sobre gel

Pistes de gel per patinar a Barcelona a Nadal

El Tibidabo confirma que tornarà a tenir pista per al patinatge completant el llistat d'espais a la ciutat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Barcelona no és una ciutat de neu i gel, però el costum del patinatge d'hivern cada cop s'estén més, sobretot en època nadalenca on els llocs on patinar es multipliquen. L'última a sumar-se al llistat ha estat la pista del parc del Tibidabo, segurament la que compta amb les millors vistes de la ciutat.

La pista del Tibidabo romandrà oberta del 26 de novembre al 5 de gener, d'11 h fins al tancament del parc. Es tracta d'un recinte fabricat amb panells de polietilè, un material que replica el gel i que fa de l'indret un projecte "sostenible", perquè no fa servir aigua o electricitat en el manteniment.

Altres pistes 
Altres pistes de gel interessants seran la del Recinte Modernista de Sant Pau, ubicada al soterrani de l'edifici Convent, un espai fresc que ajudarà a mantenir el gel en perfectes condicions.

Recinte Modernista de Sant Pau
Foto: Recinte Modernista de Sant Pau



La pista del Port Vell entra dins les activitats de Nadal al Port. Entre el 5 de desembre i el 7 de gener hi trobareu gel sintètic amb una extensió de 400 m².

La pista de l'Illa Diagonal obrirà a partir de divendres 1 de desembre d'11 a 21 h els caps de setmana i de 17 a 21 h entre setmana. Per trobar-la, heu d'acudir als jardins del centre comercial.
 

NO T'HO PERDIS: La guia més completa del Nadal a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat