Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Entrades a 15 euros per al Liceu si ets menor de 35 anys

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

S'ha acabat això de dir que el Liceu és per a la gent gran que s'ho pot permetre. Pel mateix cost d'una entrada de discoteca, 15 euros, els menors de 35 anys podran assistir a la preestrena de l'òpera 'I puritani' de Vincenzo Bellini el pròxim dijous 4 d'octubre.

Afanyeu-vos si voleu participar-hi, l'oferta és una ganga! Podeu adquirir la vostra entrada través del següent enllaç.

Inspirats en fórmules similars que ja posen en pràctica altres coliseus europeus de la mida del Teatro alla Scala de Milà o l'Opéra National de París, la sessió del pròxim 4 d'octubre serà una festa en què a més de la sessió d'òpera hi haurà DJ i parades gastronòmiques.

La campanya porta el nom de 'Liceu under 35' i tindrà lloc la nit abans de la inauguració oficial de la temporada amb la intenció de trencar amb la imatge elitista que sovint es té del gran espai d'òpera de Barcelona. En aquest sentit, el teatre de les Rambles vol acostar el gènere operístic a les noves generacions i fer cada cop més atractiva la programació a nous públics. 

I Puritani
© Kåre Viemose

La vetllada començarà a les 19 h amb un còctel Bellini de benvinguda a l'emblemàtic Saló de Miralls i al Foyer, on també se situaran dues zones de gastronomia. La festa continuarà un cop acabi la funció d'òpera amb una sessió musical al Foyer. Els assistents hi podran gaudir fins a la mitjanit de l'actuació de DJ Cucut amb menjar, servei de bar i, esclar, ball.

'I puritani' va ser l'última òpera que va compondre Vincenzo Bellini abans de morir amb només 33 anys. El seu argument ens acosta una història d'amor en plena Guerra civil anglesa entre la filla d'un líder dels puritans i el seu amant catòlic. La directora d'escena Annilese Miskimmon fa un salt en el temps i trasllada l'acció a un escenari més contemporani, el dels conflictes a Irlanda del Nord de 1973. La soprano María José Moreno i el tenor Celso Albelo interpreten la parella protagonista.

Així que joves i no tan joves, agafeu posicions, prepareu el DNI per acreditar-hi la vostra edat i, sobretot, compreu la vostra entrada aquí o mitjançant l'enllaç següent:

https://liceubarcelona.koobin.com/index.php?referer=cmVmZXJlcl83NQ%3D%3D

I Puritani
© Kåre Viemose

Últimes notícies

    Publicitat