Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Maquillatge de Carnaval
Foto: Shutterstock

Entrades al 50% al Zoo de Barcelona per a tothom que hi vagi disfressat d'animal per Carnaval

El descompte serà vàlid del 9 al 12 de febrer per grans i petits a les taquilles presencials

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El Carnaval ja està a tocar i nosaltres ja estem pensant de què ens disfressarem per anar a veure algunes de les rues de Carnaval a Barcelona. Del dijous 8 de febrer fins al dimecres 14, Barcelona acollirà diverses activitats per a tothom a tots els districtes de la ciutat que tornaran a omplir els carrers de creativitat, disfresses i colors. A la llista també s'ha volgut afegir el Zoo de Barcelona, que ha proposat el Carnestoltes més animal de la ciutat. 

Carnaval de Barcelona
Foto: ICUBCarnaval de Barcelona

Del 9 al 12 de febrer, si feu una visita al Zoo de Barcelona disfressats d'animals podreu gaudir d'un 50% de descompte sobre el preu de l'entrada a les taquilles de l'espai si sou de les primeres 2.000 persones que entrin al parc aquell dia. Sota el lema 'Aquest Carnaval, animalitza't!', el Zoo anima a petits i grans a disfressar-se d'alguna bestiola i aconseguir les entrades a meitat de preu: la dels adults passarà de 21,40 € a 10,70 €, mentre que la dels menors entre els 3 i els 12 anys passarà dels 12,95 € a 6,60 €. 

A més de venir disfressats, per poder gaudir de la promoció serà obligatori comprar les entrades a les taquilles el dia de la visita i no beneficiar-se d'altres descomptes, ja que no seran acumulables. 

Animalitza't també a Instagram

La celebració del Carnaval també arribarà a les xarxes socials. Del 9 al 14 de febrer, si pengeu una fotografia en una història amb les vostres disfresses d'animals dins el Zoo participareu en un sorteig d'un any familiar gratis de Zoo Club i, si ja en sou membres, podreu aconseguir la renovació gratuïta. Per participar-hi heu de seguir el compte del Zoo a Instagram i posar el hashtag #ZooBarcelona. 

El carnaval dels animals

El 12 de febrer, el Zoo de Barcelona també organitzarà un taller per a tots aquells infants entre 5 i 14 anys que tenen festa a l'escola i volen gaudir dels animals i del Carnaval. L'activitat començarà les 9 h fins a la 13 h, per l'opció sense dinar, i de 9 h a 16.30 h per tots aquells que es quedin a dinar, i es necessita reserva prèvia a través de la pàgina web oficial del Zoo

NO T'HO PERDIS: Així serà l'Arribo del Carnaval de Barcelona aquest 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat