Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Visió de l'interior de la nau de la Sagrada Família
Foto: Pep DaudeVisi� de l'interior de la nau.

Entrades gratis per a un concert a la Sagrada Família que celebra la finalització de les torres dels evangelistes

La basílica convida la ciutadania a celebrar la coronació dels monuments de Mateu i Joan

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Les obres de la Sagrada Família avancen a bon ritme i la basílica està de celebració per la finalització de les torres dels evangelistes Mateu i Joan, monuments coronats amb escultures el setembre passat. Per celebrar-ho amb la ciutadania de Barcelona s'han organitzat un conjunt d'activitats que tindran lloc al mes de novembre.

Entre elles destaca un concert de la Banda Municipal de Barcelona a la Sagrada Família el pròxim dissabte 4 de novembre a les 11 h, el primer recital de la formació al monument. Sota la batuta del director titular, José Rafael Pascual-Vilaplana, el concert 'Entre el cel i la terra' proposa un repertori amb peces de Satoshi Yagisawa, Morten Lauridsen i David Maslanka.

I perquè la ciutadania pugui gaudir del concert, se sortejaran 320 entrades dobles per poder assistir-hi gratis. Les persones interessades podran inscriure's al sorteig a través d'un formulari disponible en la pàgina web de la Sagrada Família entre les 10 h del 23 d'octubre i les 21 h del 26 d'octubre. El sorteig se celebrarà dijous 26 d'octubre i tots els guanyadors rebran les entrades per correu electrònic.

Altres activitats de la celebració

A banda del concert, dissabte 11 de novembre a les 11 h, davant de la façana del Naixement, tindrà lloc una trobada castellera amb quatre colles de la ciutat. L'endemà, diumenge 12 de novembre al vespre, la Sagrada Família il·luminarà per primer cop els terminals de les quatre torres dels Evangelistes, encesa perdurarà fins després de Nadal. Finalment, el 16 de novembre a la Casa de l'Almoina, al Museu Diocesà, tindrà lloc un col·loqui sobre el significat dels quatre evangelistes.

Figures Sagrada Família
Foto: Sagrada Família

NO T'HO PERDIS: Time Out obrirà un gran mercat gastronòmic a Barcelona el 2024

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat