Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Figures Sagrada Família
Foto: Sagrada Família

Aquestes són les dues últimes figures que coronaran la Sagrada Família (i que pots veure gratis per la Mercè)

L'àngel i l'àliga s'instal·laran a una alçada de 130 metres i es podran veure sobre les torres a partir del 12 de novembre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Gaudí va dedicar més de 40 anys de la seva vida, els últims catorze en exclusiva, a aixecar el temple que s'ha convertit en l'atracció turística més icònica de Barcelona i de tot l'Estat. La Sagrada Família atrau milers de visitants a l'any que volen veure de prop l'obra més important de l'arquitecte de Reus, cada vegada més a prop de posar punt final a les seves emblemàtiques obres. Un bust humà i una àliga seran les dues figures que es col·locaran a 130 metres d'alçada i completaran la coronació de les torres de la Sagrada Família. El 12 de novembre s'instal·laran de manera definitiva i acompanyaran les figures del lleó i el bou, situades a les dues altres torres.

Figures Sagrada Família
Foto: ACN

Amb les darreres i definitives incorporacions, el tetramorf (una representació iconogràfica formada per quatre elements) estarà definitivament completat. Les quatre torres de la Sagrada Família quedaran coronades per les figures del lleó, que representa Marc; el bou, que encarna Lluc; l'àliga, que evoca l'evangelista Joan; i l'home, que fa al·lusió a Mateu.

Si sou dels que teniu poca paciència, podreu veure les figures abans que s'enlairin per integrar-se en un dels monuments més populars del món. Les obres de l'escultor Xavier Medina-Campeny estaran exposades a l'interior de la basílica, però només els guanyadors d'una de les 15.000 entrades gratuïtes per visitar la Sagrada Família podran veure-les durant les jornades de portes obertes de la Mercè.

NO T'HO PERDIS: 15.000 entrades gratis per a la Sagrada Família de Barcelona: com aconseguir-les?

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat