Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gran Teatre del Liceu
© Maria DiasEnigma Puccini

Entrem a l''escape room' del Liceu (i en sortim)

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Un 'escape room' en un teatre de l'òpera? Sí: el Gran Teatre del Liceu obre les seves portes per als aficionats als jocs d'escapada en viu amb Enigma Puccini, només el segon 'escape room' en tot el mon que es juga en un teatre de l'òpera. I Time Out ja hi hem entrat. O millor dit, ja n'hem escapat.

L'argument està inspirat en la composició de 'Turandot', o més aviat en el fet que Giacomo Puccini, el seu compositor, va deixar aquest clàssic de la lírica inacabat, que es va estrenar de manera pòstuma... o això és el que ens pensàvem. Enigma Puccini arrenca de la premissa que Puccini sí que va compondre el final de 'Turandot', però l'existència d'aquesta partitura és un secret custodiat per germans trinitaris, que vetllen perquè això no surti a la llum. La vostra missió serà recuperar la partitura perduda per mantenir el secret, i no us caldrà tenir coneixements sobre bel canto per aconseguir-ho.

Què us ofereix Enigma Puccini? En aquest 'escape room' disposareu de 60 minuts per resoldre una sèrie de pistes que us permetran circular per diferents espais del Liceu, alguns d'ells tan impressionants com el Saló dels Miralls i la platea. A diferència del que és habitual als jocs d'escapada, les proves que anireu resolvent jugant a Enigma Puccini, més que obrir-vos portes per sortir de les habitacions, us indicaran quin és el recorregut que heu de fer.

Així, a banda de preservar el secret del final de 'Turandot', la missió real d'aquest Enigma Puccini és obrir les portes del Liceu als aficionats als 'escape room', siguin o no aficionats a la lírica. I sobretot per als que no ho siguin i no hagin trepitjat mai la catifa vermella del teatre de l'òpera de la Rambla, tirar a terra la barrera física que pot representar la seva imponent presència, i convidar-los a entrar, primer a jugar, i després a gaudir de l'òpera.

Perquè per participar a Enigma Puccini (18 € per persona), disposareu d'una entrada per assistir a una funció al Liceu per només 30 € amb seients amb visió excel·lent (en funció de la localitat que us assignin el descompte pot arribar a ser de fins a 175 €). També tindreu un 50% de descompte per participar als altres dos jocs d'escapada en viu de Missionleak, els responsables de convertir el Liceu en un 'escape room'. Podeu consultar-ne la disponibilitat (sempre en funció de la programació del Liceu) i adquirir les entrades al seu web.

RECOMANAT: En vols més? No et perdis la nostra llista d''escape rooms' de Barcelona i la tria dels millors 'escape room' de por de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat