Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ungles
Foto: Instagram / @deborafigueras

'Èpic Nails', el nou programa de TV3 que buscarà el millor estilista d'ungles de Catalunya

El càsting està obert a professionals i aficionats que competiran per aconseguir el premi de 15.000 euros

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No és només material d'exposicions: l'art es pot presentar de moltes maneres diferents, com ara a les ungles. Algunes celebritats han inclòs la manicura com un element més de la seva identitat, com és el cas de Rosalia. Cada cop que la cantant estrenava un nou disseny es feia viral a les xarxes socials, on reivindicava que "la manicura és un altre tipus d'art". Les ungles ara seran també protagonistes del nou concurs de TV3 'Èpic Nails', on vuit manicuristes competiran per aconseguir el títol de millor estilista d'ungles de Catalunya i el premi de 15.000 euros.

El nou programa s'emetrà en exclusiva a la plataforma de continguts de la cadena i tindrà sis capítols de 25 minuts cadascun, tot i que encara no hi ha una data oficial d'estrena. Els vuit concursants poden ser professionals o amateurs i hauran de superar diverses proves davant d'un jurat format per Debora Figueras, coneguda per haver treballat amb Rosalia i amb la model Cindy Kimberly, i Joao Liañomanicurista i ex concursant d'Eufòria.



A cada episodi, s'eliminarà un dels concursants, de manera que només tres arribaran a la final, on serà el jurat qui decidirà qui es coronarà com a millor estilista d'ungles de Catalunya. Fins ara, cap cadena de televisió de l'Estat havia dedicat un programa exclusivament a l'art de la manicura.

NO T'HO PERDIS: Així és el tràiler de l'esperada sèrie del crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat