Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El cuerpo en llamas
Foto: Netflix

Així és el tràiler complet de l'esperada sèrie del crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Netflix ha publicat un avançament de la que serà una de les seves produccions a Espanya més ambicioses

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Les primeres imatges que ens van arribar sobre l'esperada sèrie inspirada en el crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona ens van deixar amb ganes de més.

Com molta gent sap, el conegut com a crim de la Guàrdia Urbana va protagonitzar portades a tots els mitjans en 2017. El triangle amorós entre Rosa Peral, Albert López i Pedro Rodríguez, tots ells agents de la Guàrdia Urbana, va acabar de forma tràgica.

Netflix ha trigat poc temps a plantejar una sèrie que es titularà 'El cuerpo en llamas', i que podrem veure a partir del 8 de setembre. Ja és, sens dubte, una de les estrenes més esperades de la multinacional a Espanya.

Tràiler amb sorpreses

Més enllà de les imatges, per fi podem veure en acció els intèrprets escollits per a la sèrie, un càsting de luxe encapçalat per Úrsula Corberó ('La casa de papel') fent de Rosa Peral i Quim Gutiérrez com Albert López.

Com es pot veure al tràiler la sèrie promet tones d'intriga i tota l'escalfor que el seu títol proposa.

Els directors de la sèrie són Laura Mañá i Jorge Torregrossa, i Laura Sarmiento és la responsable del guió d'un thriller molt calent que arriba a les pantalles un any després que comencés el rodatge.

El cuerpo en llamas
Foto: Netflix

NO T'HO PERDIS: Les millors sèries que has de veure

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat