Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mar i Cel
Foto: Dagoll DagomMar i Cel

Es busquen intèrprets per a la nova versió de 'Mar i cel', comiat dels escenaris de Dagoll Dagom

La reposició arribarà a Barcelona la temporada 2024-2025 i servirà per celebrar els 50 anys de la companyia

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La mítica companyia musical Dagoll Dagom plega veles, mai millor dit. Però abans, volen acomiadar-se dels escenaris amb un gran autohomenatge, la reposició del seu espectacle més famós, 'Mar i cel'. La nova reestrena del mític muntatge servirà, a més, per celebrar els 50 anys de la companyia, aniversari que tindrà lloc el 2024.

Abans del comiat definitiu, la companyia busca ara el repartiment que posarà en marxa de nou el fastuós vaixell pirata on transcorre bona part de l'obra. En el càsting es busquen, per tant, actrius i actors amb "alt nivell d'interpretació i cant", també acròbates que puguin interpretar els números corals.

Tot i que la major part dels personatges presenten un perfil determinat, la companyia anima a presentar-se a intèrprets de tots els orígens, especialment a "persones de descendència nord-africana i de l'Orient Mitjà", ja que, segons les necessitats de l'obra, una gran part dels personatges tenen aquest origen. La història de 'Mar i cel' està basada en l'obra d'Àngel Guimerà amb música d'Albert Guinovart i text de Xavier Bru de Sala.

Es poden consultar les bases de la convocatòria al web de la companyia, www.dagolldagom.com. La data límit per enviar propostes és el 4 de desembre de 2023.

NO T'HO PERDIS: les obres de teatre recomanades de la cartellera

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat