Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cavalcada de Reis
Foto: Ajuntament de BarcelonaCavalcada de Reis

Es busquen voluntaris per a participar en la cavalcada de Reis de Barcelona

Els col·laboradors de Ses Majestats es podran inscriure fins al 23 de novembre en les diferents categories que marca el seguici

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Encara no s'ha encès els llums de Nadal, però molta gent espera les festes amb gran emoció. Un dels actes populars més entranyables és la cavalcada dels Reis Mags, que se celebra el vespre del dia 5 de gener. Però Ses Majestats necessitaran ajuda, per això s'han obert inscripcions per a tots els ciutadans que vulguin participar del seguici o donar un cop de mà als tècnics que fan possible la desfilada.

Les inscripcions romandran obertes fins al 23 de novembre al migdia. Es busquen joves d'entre vuit i 17 anys (que hagin complert 17 anys abans de l'1 de gener de 2024 i amb l'autorització dels seus tutors legals), però també adults majors d'edat.

En concret, es busquen patges de carrossa de 8 a 10 anys, patges de benvinguda d'entre 11 i 13 anys, assistents del seguici d'entre 14 i 17 anys i, finalment, col·laboradors tècnics de 18 endavant.

Com inscriure's per participar en la cavalcada

Es podrà fer una inscripció per persona mitjançant de les vies següents:
- A través del lloc web de l'Ajuntament de Barcelona.
- Trucant al telèfon 010 (o al 931 537 010 si es truca des d'un municipi que no sigui Barcelona).
- A la seu de l'Institut de Cultura de Barcelona (Palau de la Virreina) entre les 10 i les 20 hores de dilluns a diumenge.

Les persones seleccionades per fer de voluntàries hauran d'assistir a les reunions informatives i assajos, entre 1 i 3 sessions, segons modalitat. Podeu descarregar les bases de la convocatòria al web de l'Ajuntament.

NO T'HO PERDIS: entrades a 1 euro per al Palau de la Música

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat