Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
T-Jove
ShutterstockT-Jove

Es pot utilitzar la T-Jove de cartó encara que s'hagi deixat de vendre?

Resolem els dubtes que poden sorgir amb la integració del títol a la T-Mobilitat

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

La T-Jove es converteix en la primera targeta d'ATM que es deixa de vendre en el seu format tradicional i només estarà disponible amb el nou sistema de la T-Mobilitat (sigui amb la nova targeta física o en el format digital)A part, aquest títol ara té el mateix preu per a totes les zones de l'àrea de Barcelona i s'amplia fins als 30 anys. Però, què passa si encara estàs viatjant amb una T-Jove de cartó?

Puc seguir utilitzant la T-Jove de cartó fins que em caduqui?

Sí, el títol en cartó es podrà seguir utilitzant fins que s'esgoti completament, s'hagi comprat el 2022 o el 2023. Ara bé, quan et compris el següent títol, ho hauràs de fer amb la T-Mobilitat.

Les noves condicions s'apliquen a les T-Jove físiques?

No, només les T-Jove que es comprin a partir del 15 de març a través de la T-Mobilitat compten amb el descompte de preu per a totes les zones i l'ampliació d'edat límit per adquirir-la. Els títols antics no tenen cap actualització i només estaran disponibles fins a la seva caducitat. 

Puc validar els viatges de la meva T-Jove de cartó a la T-Mobilitat?

No, primer has d'esgotar el títol físic que ja havies comprat i un cop caduqui, només podràs comprar la T-Jove a partir de l'app o la pàgina web de la T-Mobilitat i utilitzar-la en aquest format. 

Es pot comprar el títol a les màquines d'autovenda de les estacions?

No, la T-Jove deixa d'estar disponible a les màquines, estancs i quioscos i per poder comprar-la haureu de tenir un usuari creat a la web o l'app de TMB, triar si vols el teu abonament en format de targeta o al mòbil i un cop ho tinguis, carregar a la T-Mobilitat el títol de transport que vulguis comprar. 

NO T'HO PERDIS: La T-Jove ja té el mateix preu a totes les zones de l'ATM de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat