Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
T- Mobilitat
Foto: TMB

La T-Jove ja té el mateix preu a totes les zones de l'ATM de Barcelona

Aquest econòmic abonament també s'ha ampliat fins als 30 anys, com ja havia anunciat Pere Aragonès

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

Avui, 15 de març, la T-Jove, l'abonament que permet fer un nombre de viatges il·limitats en noranta dies, ha allargat la franja d'edat i passa de ser fins als vint-i-cinc anys a ser fins als trenta. Per tant, si ja fa temps que no podíeu gaudir d'aquest econòmic bitllet de transport públic, però encara no supereu la trentena, torneu a ser automàticament joves. Però aquesta no és l'única notícia del dia. 

A més, a partir d'avui, la T-Jove té el mateix preu a les 6 zones de l'ATM de Barcelona. Què vol dir això? Ara mateix aquest abonament té un preu diferent per a cada zona (1 zona, 40 €; 2 zones, 52,60 €; 3 zones, 73,80 €, etcètera), i això, a partir d'avui s'acaba: totes les T-Jove tenen el preu d'una zona, 40 €.

Mapa de les 6 zones de l'àrea metropolitana de Barcelona
Foto: ATMMapa de les 6 zones de l'àrea metropolitana de Barcelona

I com ja va explicar el conseller de Territori, Juli Fernàndez, el 17 d'abril la T-Jove es farà extensiva a totes àrees de Catalunya. 

Ah, i per acabar! Aquest abonament és el primer títol de transport que desapareix en cartró i funciona només amb la T-Mobilitat. De moment, encara existeixen (i funcionen) les T-Joves de cartró, però només tindran validesa fins que es caduqui el títol que ja s'hagi adquirit.

NO T'HO PERDIS: La T-Jove ja no serà de cartró a partir de 2023

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat