Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Coast of Portugal
Photograph: Shutterstock

El Govern espanyol rectifica i evita especificar la data d'obertura de fronteres

L'executiu matisa la informació després de dir que s'obririen les fronteres al juny

Noelia Santos
Escrit per
Noelia Santos
Publicitat

Just quan ja estàvem mirant destins a França i a Portugal, el Govern central rectifica la informació que aquest matí ha donat la ministra de Turisme, Reyes Maroto, assegurant que Espanya reobrirà les fronteres abans del previst perquè tornem a moure'ns entre països a partir d'aquest estiu. Tot i que encara amb limitacions.

Així doncs, Moncloa ha enviat una nota esclaridora dient que la mobilitat exterior del país "podrà prorrogar-se" més enllà de l'estat d'alarma, així que no està gens clar que a partir del 22 de juny puguem viatjar, encara que sigui només per via terrestre i als països veïns: França i Portugal, ja que han assegurat que aquesta data és "temptativa i no definitiva".

L'anunci s'ha fet després que el ministre d'Exteriors portuguès, Augusto Santos Silva, manifestés la seva "sorpresa" per l'anunci del Govern espanyol i ha afegit que "és Portugal qui decideix si obre o no les seves fronteres". 

NO T'HO PERDIS: 10 pobles de l'altra banda de la frontera que has de conèixer

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat