Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Quick Draw
Foto: Quick Draw, captura de pantallaQuick Draw

Estàs estressat? Aquest joc tan addictiu et pot ajudar

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ens trobem en una situació excepcional. A tot el món, la gent es queda a casa a mesura que el coronavirus COVID-19 es propaga pels nostres països.

Pot ser que estiguis teletreballant a casa i els teus companys de convivència (família, amics, coneguts o desconeguts) t'estan posant molt nerviós o nerviosa. O potser has passat massa temps mirant les notícies i tens el cap com un bombo.

Sigui quina sigui la teva situació, segur que el que necessita el teu cervell és un descans de la realitat, una estoneta d'evasió. I aquí és on entra aquest senzill joc.

'Quick, Draw!' és un joc gratuït que funciona com experiment d''AI Experiments', creat per Google, per veure si una "xarxa neuronal" pot aprendre a reconèixer gargots humans. Bàsicament és jugar al 'Pictionary' amb un robot, et sona?

"Afegeix els teus dibuixos al conjunt de dades de dibuixos més gran de món, compartit públicament, per ajudar-nos amb la investigació sobre l'aprenentatge automàtic", diu la web.

El joc t'ofereix sis paraules o frases (com 'cara', 'alvocat', 'ratolí', 'taula', 'camell'...) i tens 20 segons per gargotejar fins que el robot endevini –o no– allò que has dibuixat.

El ritme ràpid d'aquest joc és bastant addictiu i requereix –sorprenentment– molta concentració. Freqüència cardíaca en augment? Prova aquest remei!

NO T'HO PERDIS: 50 coses per fer a casa durant el confinament

Últimes notícies

    Publicitat