Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fem d'Aquí, primer festival punk en una sala i sense públic presencial

Crim, La Inquisición i Deadyard actuaran a la Sala Estraperlo de Badalona

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Un festival en 'streaming' des d'una sala? Doncs, sí, la sala Estraperlo Club del Ritme de Badalona serà pionera en l'experiència acollint el Fem d'Aquí Streaming Edition, el qual el dissabte 23 de maig reunirà els grups Crim, La Inquisición i Deadyard dalt d'un escenari amb totes les mesures de seguretat i sense públic. El concert s'emetrà a través de 30 perfils de Facebook gràcies a una acció conjunta de festivals, segells i grups de l'entorn del punk català, basc i italià.

Organitzat per HFMN –agència responsable de les gires de Bad Religion, The Offspring i de grups de punk catalans com Crim i La Inquisición–, el festival tindrà una segona edició el 30 de maig al País Basc amb The Guilty Brigade, Arkada Social i Brigade Loco. 

La iniciativa, que a diferència dels concerts i festivals en 'streaming' als quals ens hem acostumat els dos últims mesos, permetrà veure els músics tocant junts en un escenari i amb el seu equip habitual. Serà un pas més cap al desconfinament de la música en directe. 

L'organització ha explicat que hi haurà sorpreses, l'estrena de cançons noves i sortejos diversos. A més, el públic podrà entrevistar els grups en directe. Malgrat que és gratuït, s'ha obert una taquilla inversa "per fer possible els concerts en 'streaming' i pagar els grups" i per col·laborar amb la campanya 'Salvem l'Estraperlo'.   

NO T'HO PERDIS: Gerard Quintana: "Anirem a sac. Si cal prendre la Bastilla la prendrem"

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.  


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat