Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mercat dels Encants
Foto: Wikimedia Commons / Thomas Ledl

Festival de la tapa barata per celebrar els 10 anys del Mercat dels Encants de Barcelona

Els restaurants i bars del mercat organitzen el Gastro Encants que inclou un concurs amb Ada Perallada com a jurat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Encara que sembli mentida, ja fa deu anys de la inauguració del nou Mercat dels Encants-Fira de Bellcaire a l'actual edifici de la plaça de les Glòries (carrer de Castillejos, 158). Per celebrar-ho, s'ha preparat un programa d'activitats per als pròxims mesos que comença d'una forma molt suculenta.

Els bars i restaurants del mercat organitzen ara al setembre el Gastro Encants, una ruta que proposa una tapa diferent a cada establiment a més una beguda a un preu reduït, 3,90 euros. La iniciativa té lloc dimecres, divendres i dissabtes de 9 a 20 h.

Per arrodonir la proposta gastronòmica, divendres 15 de setembre la xef Ada Perellada (del restaurant Semproniana) tastarà les nou tapes que ofereixen els diferents restaurants i triarà la millor. El concurs començarà a les 11 h al restaurant Mirall (carrer Castillejos, 158) i continuarà per la resta d'establiments participants.

Encants
Photograph: Maria Dias

Altres activitats de l'aniversari dels Encants

A més del concurs de tapes, els dies 18 i 23 se celebrarà Encants Movies, amb 'photocalls', jocs de rol en viu i exposicions, tot al voltant del cinema i amb l'objectiu solidari de recaptar fons per a la fundació Make-a-Wish.

Del 20 d'octubre al 18 de novembre, hi haurà castanyeres i activitats per celebrar Tots Sants; del 30 d'octubre al 4 de novembre, es farà l'exposició Cotxes amb Encant, i, finalment, hi haurà una exposició sobre Lego entre l'11 i el 16 de desembre.

NO T'HO PERDIS: Els millors festivals de música a Barcelona i Catalunya 2023

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat