Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mercat dels Encants

  • Què fer, Mercats i fires
  • Mercat Encants Vells Fira de Bellcaire, Fort Pienc
Coberta dels Encants Vells
© Maria Dias
Publicitat

Time Out diu

És un dels mercats més antics d'Europa, un oasi pels col·leccionistes i el lloc on podeu trobar els productes més originals

El Mercat dels Encants és un dels mercats més antics d'Europa, que data des del 1300 a la ciutat. Va començar la seva activitat a les portes de la muralla de Barcelona que, des del seu origen tenia el punt d'informalitat i llibertat que encara manté. Ha passat per moltes ubicacions com la Rambla de les Flors, el carrer Dos de Maig i en l'actualitat, a la Meridiana sobre un edifici lluent de Fermín Vázquez. 

Hi ha més de 300 parades de roba de tots els estils i preus, antiguitats, ceràmica, outlets i una zona de restauració amb 9 restaurants per poder gaudir de tota la jornada al mercat.

A més, dilluns, dimecres i divendres podreu acudir a les subhastes que es fan a primera hora del matí, de 8 a 9 h. Els Encants són l'únic mercat d'Europa que encara practica el model de subhastes on els mercants posen a la venda productes únics que un cop es venguin, no es posaran a la venda del públic general. 

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
encantsbarcelona.com/
Adreça
Mercat Encants Vells Fira de Bellcaire
Meridiana, 69
Fort Pienc
Barcelona
08018
Transport
Glòries (M: L1)
Preu
Gratis
Horaris
9 h

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà