Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Grec 2020: tres propostes per deixar-se sorprendre

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

1 - En clau de futur

La Ribot, un animal creatiu dels que deixen empremta, sigui al teatre sigui al museu. Per a l’ocasió, l’acompanya Mathilde Monnier, també a mig camí entre la dansa i la performance. 'Please Please Please' comptarà amb l’ajuda d’un altre profanador de l’ortodòxia, el director Tiago Rodrigues. Dues mares que s’adrecen als seus fills per reflexionar sobre un futur compartit amb massa núvols a l’horitzó.

Mercat de les Flors. 14, 15 i 16 de juliol.

La Ribot, Rodriguez i Monnier
La Ribot, Rodriguez i MonnierFoto: Bruno Simao

2 - Tecnologia i satanisme

Els exorcismes que freqüentava Verdaguer podrien omplir algunes hores de divan cultural. Sempre en la línia entre l’'objet trouvé' i l’instrument musical, Cabosanroque plantegen una instal·lació-espectacle, 'Dimonis', a partir dels encontres entre el poeta i les hosts de Satanàs, dietaris rescatats el ‹2014 per Enric Casasses. Col·laboren en els audiovisuals el Niño de Elche i Rocío Molina, entre molts altres.

El Born CCM. Fins al 12 de juliol. 

cabosanroque
cabosanroqueFoto: Inga Knoelke

3 - Un museu que balla

Una passejada LGTBIQ+ que comença a Zoom i acaba en una capella, l’estreta relació entre el so i el cos, el moviment enfrontat a l’abstracte, al canvi, a l’abisme. El MACBA i el Grec uneixen forces per rescatar espectacles de la Quinzena Metropolitana. Dansa i avantguarda amb els límits dels llenguatges estripats per artistes i grups com Amaranta Velarde, Dutor de Palol, Lali Ayguadé i La Intrusa.

El Grec al MACBA. 9 i 10 de juliol.

'Sortir de l'armari'
'Sortir de l'armari'Foto: Dutor de Palol



NO T'HO PERDIS: Grec 2020: guia de la programació

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat