Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Floquet de Neu
Foto: Zoo de Barcelona

Floquet de Neu tindrà un carrer i una estàtua a Barcelona

La comissió de Cultura de la ciutat aprova per unanimitat una proposta per recordar el goril·la albí més famós del món

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Sembla mentida, però ja fa vint anys de la desaparició del goril·la albí més famós de tots els temps, tot un símbol a la Barcelona que el va acollir. Per recordar la seva figura, la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports de l'Ajuntament de Barcelona ha acordat per unanimitat retre homenatge a l'insigne Floquet de Neu.

S'eleva, per tant, una proposta a la comissió de Nomenclàtor perquè Barcelona tingui un carrer que recordi a l'habitant més famós del Zoo de la ciutat. A banda d'una via que porti el seu nom, també s'insta a col·locar una estàtua en record al primat que "ha marcat moltes generacions de barcelonins", segons afirma la Comissió en declaracions recollides per ACN.

Floquet de Neu va ser l'únic goril·la albí conegut. Es calcula que va néixer cap al 1964 i va morir el 24 de novembre del 2003 a Barcelona quan tenia 39 anys, una edat que supera la vida mitjana de 25 anys d'un goril·la en llibertat.

NO T'HO PERDIS: una guineu es passeja pels carrers de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat