Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Guineu
Foto: Betevé

Una guineu es passeja pels carrers de Barcelona

Una veïna va detectar la presència de l'animal i el va gravar amb el seu telèfon mòbil

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Quan encara cueja la notícia del llop detectat prop de Barcelona, ens sorprèn la presència d'un altre animal salvatge, aquest cop una guineu que, sorprenentment, camina desimbolta pels carrers de la ciutat, com alguna vegada hem vist passejar-s'hi als porcs senglars.

La notícia l'avança Betevé, que ha aconseguit les imatges de l'animal a través d'una veïna que el va detectar dimecres a la tarda a Sant Gervasi – Bonanova. En concret, l'animal es va deixar veure prop del parc dels Maduixers, entre els carrers Josep Garí i Comte de Sert.

La noia va poder gravar la guineu amb el seu telèfon, i les imatges mostren com l'animal tampoc se sent massa amoïnat per la presència humana malgrat que es tracta d'una hora no massa tranquil·la, dos quarts de set de la tarda, quan encara hi ha gent pels carrers.

Les guineus no són una espècie perillosa per als humans, però, en comptades ocasions, ho pot ser per a animals més petits. Es desconeix si l'animal és el mateix que l'estiu passat va causar alguns problemes als veïns de Vallvidrera.

NO T'HO PERDIS: Barcelona tindrà un nou centre de recollida animal

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat