Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Shutterstock Metro de Barcelona

Horaris i afectacions del transport a Barcelona durant la Mercè

El metro ampliarà el seu horari i algunes línies de bus que connecten punts d'interès reforçaran el servei

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La Festa de la Mercè és el moment més esperat per barcelonins i visitants, un esdeveniment de primera magnitud a la ciutat. Per això cal estar preparats i prendre nota dels horaris dels transports i els serveis reforçats que ens ajudaran a tenir una festa major més completa.

El metro amplia horari

Per aprofitar al màxim la festa nocturna, el metro tindrà un horari especial. Les nits de divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 els trens funcionaran de forma ininterrompuda. Dilluns 25 de setembre, festiu a la ciutat, el metro funcionarà fins a mitjanit.

Autobusos de reforç

Si escollim el bus com el nostre transport, TMB també ha previst serveis especials per connectar espais amb activitats com el Castell de Montjuïc i el Palauet Albéniz. La línia 150 que puja a la muntanya tindrà 5 autobusos de reforç.

Bus Barcelona
Foto: TMB

També caldrà preveure les afectacions a bus i trànsit d'esdeveniments com, per exemple, la Cavalcada de la Mercè (diumenge 24 de setembre a les 19 hores), amb un recorregut entre el carrer de Pelai i la plaça de Sant Jaume; o l'avinguda Maria Cristina, que romandrà tallada durant el Piromusical dilluns 25 de setembre al voltant de les 22 h.

En el següent mapa podeu consultar els punts d'interès de la Mercè i la millor forma d'arribar a ells en transport públic.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de la Mercè i el BAM

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat