Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Botiga Humana
Foto: Humana

Humana obrirà la seva botiga més gran de roba vintage al centre de Barcelona (de més de 300 m²)

En els últims dos anys, el nombre de clients de moda de segona mà a la ciutat s'ha disparat un 27%

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si busqueu peces vintage i de segona mà a bon preu a Barcelona, Humana és una parada obligatòria. L'entitat catalana ha anunciat que obrirà la seva botiga més gran de la ciutat al número 21 del carrer de Portaferrissa, el pròxim 14 de desembre. Amb la nova obertura, Humana tindrà 22 establiments repartits per Barcelona, el que la converteix en l'oferta de moda de segona mà més gran de la ciutat

Botiga Humana
Foto: Humana

El nou local serà el més emblemàtic de l'entitat a Barcelona, amb una superfície de 307 metres quadrats dedicats a l'estil que crea tendència entre el públic més jove. Segons ha explicat en el comunicat el director de Projectes i Relacions Externes d'Humana, Rafael Mas, s'oferiran "peces úniques difícils de trobar en un altre tipus d'establiment. El públic majoritari és jove, la majoria amb consciència social i ecològica".

Tota la roba que es podrà trobar en aquest i a la resta de locals procedeix de les donacions dipositades en un dels 1.400 contenidors repartits pels carrers de Catalunya i en els que estan dins dels mateixos establiments. Les donacions es classifiquen dins la planta de reutilització de l'Ametlla del Vallès, on s'asseguren que la roba tingui potencial per garantir una segona vida a les peces que es posaran a la venda als diversos establiments.

La roba de segona mà està en auge

Segons les dades proporcionades per Humana, en els darrers dos anys el nombre de clients de moda de segona mà a Barcelona s'ha disparat un 27%. Això també s'ha vist reflectit en l'oferta d'establiments d'aquest estil a la ciutat que, en el cas d'Humana, des de 2015 ha obert 9 noves botigues i ha augmentat els clients anuals de 440.000 a 1.100.000, aproximadament. "La roba de segona mà es posiciona com la primera opció per a molta gent. Estem per sobre del milió de clients anuals, el millor indicatiu que la moda reutilitzada s'ha tret de sobre prejudicis i es veu cada cop més com una alternativa de prestigi", ha assegurat Rafael Mas.

NO T'HO PERDIS: Torna el mercat de segona mà d'articles per menys de 5 euros a prop de Barcelona (només un dia)

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat