Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Iryo
Foto: @tonyespinosaIG

Iryo connectarà Barcelona amb Sevilla amb bitllets a partir de 25 euros

L'operador oferirà quatre freqüències al dia i el trajecte durarà gairebé sis hores

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Si esteu pensant a fer una escapada des de Barcelona en tren, aviat podreu afegir una altra destinació possible a la llista. A partir del 10 de desembre, Iryo connectarà Barcelona amb Sevilla amb quatre freqüències diàries. L'operador ferroviari unirà la ciutat amb la capital andalusa amb sortides des de l'estació de Sants a les 9.50 i 13.45 hores i arribades a les 12.45 i 22.10 hores.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de iryo.eu (@iryo.eu)

La companyia oferirà 673.060 places anuals i el trajecte durarà unes 5 hores i 45 minuts, ja que no serà un recorregut directe, sinó que farà parada a Saragossa i Madrid, durant 20 minuts, a Còrdova i l'arribada final a Sevilla, a l'estació de Santa Justa. Malgrat que a principis de desembre ja podreu gaudir de la nova ruta des de Barcelona, Tarragona haurà d'esperar fins a l'estiu de 2024. Iryo ha anunciat que, entre el 15 de juny i el 14 de setembre, una de les freqüències del dia sí que s'aturarà a l'estació tarragonina.

Bitllets ja a la venda

Els bitllets per visitar la capital d'Andalusia ja estan disponibles a la web d'Iryo des de 25 euros, malgrat que els preus varien segons el dia i les comoditats que escolliu per al vostre viatge. A més, si sou família nombrosa general o especial, també gaudireu de descomptes del 20% i 50%, respectivament.

NO T'HO PERDIS: Una companyia italiana unirà París i Barcelona a través d'un tren d'alta velocitat

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat