Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

J.A. Bayona ajuda el Cinema Maldà amb el seu 'Jurassic World'

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

J.A. Bayona munta un passi especial de 'Jurassic World: El regne caigut' en solidaritat amb el Cinema Maldà. La projecció anirà acompanyada d'un col·loqui posterior que comptarà amb la participació del cineasta català, i s'organitza en suport de l'històric cinema del centre de Barcelona, que el 16 de març va patir un robatori.

Els lladres van reventar la porta d'entrada, van trencar el vidre de la taquilla i es van emportar la caixa forta. El projector i el pati de butaques en van resultar intactes, de manera que els cinèfils s'han pogut solidaritzar amb el Maldà assistint a un dels seus cinc passis diaris, que es poden gaudir en versió original subtitulada pel preu d'un. El Maldà, que celebrarà el 75 aniversari el 2020, és el cinema de pantalla única més antic de Barcelona. I des de finals del 2018, compta amb una oferta que et permet veure un nombre il·limitat de pel·lícules per només 8,30 euros al mes. 

'Jurassic World: El regne caigut' va ser el tercer film que més diners va recaptar el 2018 en tot el mon, i va significar el debut del director de 'L'orfenat', 'Lo imposible' i 'Un monstre em ve a veure' en l'exitosa franquícia de pel·lícules d'acció amb dinosaures, després que Steven Spielberg el triés per al càrrec.

El passi de 'Jurassic World: El regne caigut' serà el diumenge 31 de març a les 18.30 h. Les entrades, amb un preu de 7 euros per als adults i 5 per als menors, es poden comprar a la taquilla del Cinema Maldà fins que s'exhaureixin.

NO T'HO PERDIS: Les estrenes de cine de la setmana.

Últimes notícies

    Publicitat