Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
J K Rowling
Photography Debra Hurford Brown © J.K. Rowling 2018

J. K. Rowling publica una nova història i la pots llegir gratis online

El llibre no serà un spin-off de Harry Potter, sinó un conte de fades titulat ‘The Ickabog’

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

J. K. Rowling torna a les nostres vides amb una nova història. Després de triomfar amb la saga 'Harry Potter' i publicar, sota el pseudònim Robert Galbraith, dues novel·les per a adults, l'autora anglesa ha anunciat el llançament del seu proper llibre, una novel·la breu per a nens titulada ‘The Ickabog’.

“Fins fa molt poc, els únics que coneixien aquesta història eren els meus dos fills petits” —ha declarat Rowling a través del seu compte oficial de Twitter— “Durant molt de temps, he pensat en ‘The Ickabog’ com un conte només per a la meva família, fins que vaig rescatar el manuscrit de l'àtic fa unes poques setmanes”. 

J. K. Rowling donarà els beneficis 

Després de deixar clar que ‘The Ickabog’ no és un spin-off de 'Harry Potter' ni té res a veure amb la saga del jove mag, l'autora ha comunicat que ha pres la decisió de reescriure i publicar aquest conte de fades perquè “els nens i nenes en quarantena o aquells hagin tornat al col·legi durant aquests temps estranys i inquietants puguin llegir-lo”. A més, J. K. Rowling ha anunciat que donarà tots els beneficis a projectes i organitzacions que estiguin ajudant als col·lectius més impactats pel Covid-19.

La història es podrà llegir de manera gratuïta en la versió digital a través de la web https://www.theickabog.com i arribarà a les llibreries en format físic al novembre d’aquest any. Des del 26 de maig fins al 10 de juliol, es publicaran cada dia un, dos o fins a tres capítols. Els dos primers, ja disponibles, es titulen ‘Capítol 1: Rei Fred Sense Por’ i ‘Capítol 2: El Ickabog’. Ara com ara, el text només es troba en la seva versió original en anglès, encara que hi haurà traduccions pròximament.

El conte tracta sobre la veritat i l'abús de poder

Junt a aquesta nova i inesperada notícia, J. K. Rowling ha proposat una iniciativa en que poden participar tots els lectors de ‘The Ickabog’. L'autora ha demanat als nens i nenes “deixin volar la seva imaginació” i il·lustrin els diferents capítols del llibre. Els pares i mares dels petits estan convidats a compartir les seves peces artístiques en Twitter al costat de l'etiqueta #theickabog, perquè J. K. Rowling pugui compartir-los i afegir un comentari. A més, els millors dibuixos de cada país s'inclouran en la versió impresa del llibre. 

Segons l'autora, aquest inesperat conte de fades tracta sobre “la veritat i l'abús de poder”, un tema que brilla pel seu caràcter atemporal i que, encara que va ser triat fa 10 anys, és molt adient per a aquest insòlit 2020.

NO T'HO PERDIS: Els misteriosos pòsters que es projecten a les façanes de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat