Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja és aquí el vestit per sortir de festa en la nova normalitat (no és broma)

Es diu 'Micrashell' i podria ser el vestuari més comú en els concerts del futur

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Que el 2020 s'ha guanyat el títol de l'any més estrany de les nostres vides ja és una realitat. Notícies com les imatges de senglars al seu aire per la Diagonal, les vacances d'estiu en fascicles o haver de sortir de casa per hores són només algun exemple de la raresa en què vivim des de fa més d'un mes. Però, l'anomenada "nova normalitat" guanyarà en surrealisme a l'any 2020? Doncs pel que podem albirar des del balcó de l'actualitat, sembla que sí. Estimat lector, fes espai a l'armari que arriben els 'Micrashell', el primer vestit per poder sortir de festa sense por al contagi.

El traje 'anticoronavirus' para salir de fiesta
El traje 'anticoronavirus' para salir de fiestaFOTO: Production Club

Treu l'escafandre que sortim de festa

Sembla broma però és tan real com que a Barcelona no hi hagi un sol 'guiri' en ple mes de maig. El que us deia, ni un exemple mínimament normal es pot trobar ara mateix. La qüestió és que 'Micrashell' és una equipació dotada de l'última tecnologia, semblant a un escafandre, i el seu objectiu principal és permetre la socialització de la gent sense haver d'estar físicament separats en actes multitudinaris. Aquest propòsit podria explicar que el projecte l'impulsi una empresa d'esdeveniments musicals preocupada per l'estranya i insostenible reobertura de sales de concerts o festivals.

El disseny que proposen és el resultat de moltes hores d'investigació sobre robòtica, disseny de moda o efectes especials, entre d'altres. 'Maicrashell', que no deixa de ser una mena d'escafandre futurista ideal per als concerts de Daft Punk, està fet de materials tàctics d'alt rendiment i resistents als talls. El model presentat només cobreix la meitat superior del cos, el que permet que l'altra meitat segueixi anant a la moda i, el que és més important, permet anar al bany sense semblar un Transformer en descomposició

El traje 'anticoronavirus' para salir de fiesta
El traje 'anticoronavirus' para salir de fiestaFOTO: Production Club

El casc permet veure-hi amb claredat gràcies a un sistema de filtració de partícules, també es poden fer trucades o controlar els nivells d'àudio. Per al so, consta d'un sistema d'altaveus integrat que permet escoltar música en directe i un sistema de comunicació per veu sense fil. El totterreny tecnològic no acaba aquí, el casc també inclou una càmera que es pot connectar amb el telèfon per fer fotos i un sistema de visió intel·ligent per veure en temps real les coses que passen al teu voltant.

I la beguda? No podia faltar aquest detall si es tracta d'un vestit dissenyat per sortir de festa, per això 'Maicrashell' permet consumir begudes i fumar fins i tot estant dins de l'escafandre. El futur (o una possible alternativa als actes massius) ja és aquí i pel que sembla no és cap broma. La intenció dels creadors d'aquest primer prototip és produir en massa i poder arribar a tothom.

NO T'HO PERDIS: Estiu 2020: així seran les vacances 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat