Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja es poden trobar panellets quadrats a Barcelona

L'Atelier reinterpreta les postres clàssiques de la castanyada amb un format curiós

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La discussió d'aquesta tardor ja no serà si Halloween o Castanyada, si no la forma dels panellets que ens durem a la boca, perquè a L'Atelier els tenen quadrats. Sacrilegi? Cadascú decidirà per ell mateix, però qui vulgui sorprendre amics o família ja pot atansar-se al carrer Viladomat i tornar amb aquests dolços en forma de cub. 

En edicions anteriors, el xef Eric Ortuño –cofundador de L'Atelier amb Ximena Pastor– ja havia experimentat amb formes inspirades en Halloween i el Tots Sants mexicà, però aquesta vegada n'ha volgut preservar l'essència tradicional, això sí, prescindint de la forma esfèrica. Els de pinyons, de coco i ametlles són els reis, però també n'elaboren amb figues, castanyes, llimona i canyella. 

Panellets L'Atelier
Foto: L'Atelier

Pel que fa a la forma, Ortuño s'ha inspirat en les peces que l'escultor César Baldaccini crea compactant ferralles i escombraries, però l'elaboració es basa en la recepta tradicional catalana. Els venen en capses assortides de nou i divuit unitats a 9 i 22 euros, respectivament. I Si sou dels que només en voleu de pinyons, també hi ha dues capses de nou i divuit unitats a 13,50 i 27 euros.

NO T'HO PERDIS: 7 boscos de Catalunya per visitar a la tardor

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat