Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Avatar: The Way of Water
Foto: Cortesía Warner Bros. Pictures

Hi haurà Avatar 3, 4 i 5

No haurem d'esperar 13 anys com amb 'Avatar: El sentit de l'aigua': James Cameron ha anunciat la cronologia de la saga

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Acabem de sortir de Pandora i ja volem saber quan podrem tornar-hi. L'estrena 'd'Avatar: El sentit de l'aigua' ha estat tot un èxit a les sales de cinema i caldrà veure si aconsegueix ser una de les pel·lícules més taquilleres de la història, com ho va ser la primera part. I clar, després de 13 anys sense cap novetat dels Na'vi, ara que s'ha estrenat la segona part, els seguidors fidels de la pel·lícula i de James Cameron us preguntareu si la trama continuarà i si l'espera va per llarg. 

James Cameron ha iniciat aquest 2023 amb bones notícies: 'Avatar 3' arribarà als cinemes el 2024 i la quarta i cinquena part de la pel·lícula també estan confirmades. Així ho ha anunciat el seu director, que amb l'estrena d'aquesta seqüela, ha assegurat que tercera part de la pel·lícula no tardaria gaire a arribar i que, volia que la saga d'Avatar tingués una continuïtat en els anys deixant, aproximadament, dos anys entre estrena i estrena. Aquesta continuació es va gravar quan encara no s'havia estrenat 'Avatar 2', i segons Cameron, ja tenen gran part de la feina feta amb la gravació completada i que el procés que quedava de postproducció estava estimat que s'acabaria el 2024 i tot estaria llest per tornar a portar Pandora a la pantalla gran. Marqueu el 20 de desembre de 2024 al calendari, perquè si no hi ha imprevistos o complicacions, és la data fixada per poder veure la tercera part de la nissaga fílmica.

Pel que fa a la quarta i la cinquena, aquesta la conclusió de la saga, no hi ha gaires notícies sinó petits avenços sobre elles. Si tot funciona com està previst per a la tercera part, Avatar ja està parcialment gravada i s'estrenarà el desembre de 2026Avatar 5 ja està en procés d'escriptura de guió i serà la que tanqui el món fantàstic de Pandora el desembre del 2028. 

A l'entrevista que ha oferit al diari francès 20 Minutes, Cameron ha declarat que a Avatar 3 vol mostrar l'altra cara dels Na'vi i que, per contrari a la segona part que ha mostrat les criatures de l'aigua, mostrarà aquells relacionats amb el foc i que s'allunyen de la descripció habitual de bondat dels habitants de Pandora. Pel que fa al repartiment de la pel·lícula, se sap que Jake Sully i Zoe Saldana tornaran a protagonitzar la trama i caldrà veure quins personatges 'd'Avatar: El sentit de l'aigua' també prenen part de la història per a la tercera 'Avatar'. El cas de Kate Winslet és un misteri, ja que no s'ha actualitzat la informació sobre la seva participació, però sí que se sap que s'incorporaran al món blau Michelle Yeoh ('Todo a la vez en todas partes') i David Thewlis ('Harry Potter i el pres d'Azkaban'). El títol encara no l'ha confirmat el director, però d'entre les opcions que s'han barallat es creu que 'Avatar: El portador de llavors' serà el títol que omplirà les cartelleres de l'any vinent.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera als cinemes de Barcelona al desembre i gener

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat