Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja hi ha data d'obertura del macro Primark del centre de Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

A principis d'aquest any informàvem dels primers moviments en el local on s'hi ha d'ubicar ni més ni menys que el segon Primark més gran d'Espanya. L'edifici que originalment havia sigut la seu del Banc Central a Barcelona i, més tard, el Corte Inglés de la Rambla,  ja té data per obrir en forma de macrobotiga de la marca irlandesa. Serà la tercera botiga de Primark a la ciutat i suposarà la reobertura d'una cantanoda que feia més de dos anys que no presentava cap activitat en el seu interior. La data, que ha avançat la marca al mitjà digital Metropolis Oberta, és el dilluns 6 d'abril.

6 plantes de roba 'low-cost'

La cadena per excel·lència de moda 'low-cost' obrirà portes en el número 23 de plaça Catalunya, a l'epicentre de la ciutat. Mentre s'ultimen les obres la marca ja anuncia que busca personal a través dels seus grans finestrals i en diferents plataformes web. Es calcula que només la nova botiga crearà uns 300 nous llocs de treball. Després d'aquesta, l'empresa té previstes noves inauguracions a Sant Cugat del Vallès -a menys de 20 quilòmetres de la capital catalana- i Girona.

En els últims temps hem vist com a grans multinacionals de la moda han competit per racons exclusius del tauler comercial de la ciutat. Així, al desembarcament de Uniqlo i H&M al Passeig de Gràcia, i a la resposta d'altres gegants com Zara, ara se suma l'obertura d'un altre pes pesat a escassos pocs metres.


NO T'HO PERDIS: Les botigues més boniques de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat