Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Plaça de la Mercè
Foto: Ajuntament de Barcelona

L'última casa de Picasso a Barcelona es podrà visitar per primer cop durant la Mercè 2023 (només per temps limitat)

El projecte 'La Mercè de Picasso' permetrà conèixer l'espai ja desaparegut a través d'una experiència immersiva

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les esperades festes de la Mercè 2023 ja són aquí. Sabem que són uns dies molt intensos, plens d'activitats, actes i concerts, però, si encara us sobra temps, aquesta iniciativa us sorprendrà. L'inici de la festa major també suposarà la inauguració de l'experiència immersiva que permetrà veure, per primer cop, com era l'última casa de Picasso a Barcelona. 'La Mercè de Picasso' es tracta d'una instal·lació de 140 metres situada al mateix lloc on era l'edifici original, a la plaça de la Mercè, al barri Gòtic.

Dins l'edifici tothom podrà endinsar-se dins l'espai més personal del pintor a través de la realitat virtual, que donarà a conèixer l'adolescència de Picasso i alguns elements que van influenciar a l'artista, tan professional com personalment. La iniciativa és de Squarmekm, una entitat amb seu a ciutats com Londres, Seül i Barcelona, que es dedica a crear experiències tecnològiques per impulsar l'art i la cultura.

L'exposició no només recrearà el darrer habitatge de l'artista, sinó que també introduirà els visitants dins la casa on el jove Picasso va agafar els pinzells per primer cop. Si no teniu temps de visitar-la durant la Mercè, no us preocupeu perquè la instal·lació es podrà veuree del 24 de setembre fins al 2 d'octubre.

NO T'HO PERDIS: Així serà el Piromusical de la Mercè 2023 (i aquestes les cançons que hi sonaran)

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat