Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Piromusical La Mercè
Foto: Xavi Torrent

Així serà el Piromusical de la Mercè 2023 (i aquestes les cançons que hi sonaran)

El Sónar posarà la banda sonora a l'espectacle per celebrar el seu aniversari a través d'èxits dels seus 30 anys d'història

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja ha començat el compte enrere per a celebrar La Mercè 2023. Segur que ja esteu pensant quins concerts no us voleu perdre i planejant què fer cada dia per aprofitar al màxim una de les festes més esperades de la ciutat. Malgrat que el cartell de la festa major canvia cada any, el que no pot faltar és l'espectacle que tanca la celebració. El piromusical acomiadarà la festa major amb la banda sonora del Sónar, que posarà punt final així a les celebracions pel seu 30è aniversari. Aquí teniu tota la informació que necessiteu per gaudir de l'espectacle pirotècnic.

¿Quan i on se celebra?

Podreu viure el xou en directe el pròxim dilluns 25 de setembre a l'avinguda Maria Cristina, al costat de la Fira de Montjuïc, a partir de les 22 h. A més, si no podeu anar en persona, també el podeu seguir en directe a través de TV3 i de la pàgina web del Sónar.

¿Quins artistes sonaran?

Els 30 minuts d'espectacle estaran molt ben acompanyats de diversos artistes tant locals com internacionals. El Sónar pretén fer un viatge a través de veus i sons experimentals dels cinc continents de la mà de noms com els de Rosalia, Maria Arnal, Desert, Badgyal, Daft Punk, Kraftwerk, Björk, Bad Bunny, Nathy Peluso, Pet Shop Boys i Grace Jones.

¿Quines cançons posaran?

Durant el xou sonaran 50 èxits musicals, dels quals en podem revelar 14 perquè us comenceu a aprendre les lletres i no pareu de cantar mentre gaudiu dels focs artificials:

- Ryuichi Sakamoto - Merry Christmas Mr. Lawrence

- Björk – All is full of love

- Daft Punk - Around the world

- The Chemical Brothers - Hey boy, hey girl (Kink extended mix)

- Desert - Sense tu

- Maria Arnal, Marcel Bagés i Holly Herndon - Cant de la Sibil.la

- Bad Gyal - Fiebre

- Rosalía – CUUUUuuuuuute

- C Tangana, Niño de Elche, La Húngara - Tú me dejaste de querer

- Chic – Le Freak

- Kraftwerk - Computer love

- New Order - Blue monday

- Pet Shop Boys - Always on my mind

NO T'HO PERDIS: Així han evolucionat els cartells de la Mercè en els darrers 10 anys

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat