Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja pots regalar un tatuatge a Barcelona amb una 'box'

Tattoo In Box és una capsa-obsequi que et permet triar entre una trentena d'estudis de la ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Vols tenir un autèntic detall (i per a tota la vida) amb la teva parella, algun familiar o amic? A Barcelona, ja pots regalar un tatuatge en una capsa-obsequi que ha llançat al mercat la 'start-up' barcelonina Emotions Box.

Només has d'entrar a tattooinbox.com i escollir una de les quatre capses-regal, que corresponen a diverses mides de tatuatges: des de 4x2 o 3x3 cm (84,90 €) fins a 18x12 cm (269,90 €). Les capses inclouen una guia descriptiva dels més de 30 estudis de Barcelona amb els quals treballen (tots acreditats per l'Agència de la Salut Pública) i una crema reparadora vegana. Les 500 primeres comandes tenen les despeses d'enviament gratuïtes.

Qui rebi el regal, només haurà de triar l'estudi, reservar la sessió (els estudis ja estan oberts, amb cita prèvia) i entregar el codi de la capsa. Cada capsa té una validesa de 24 mesos i el més important: com que ell o ella serà qui triï l'estudi i el disseny del tatuatge, segur que l'encertes! 

NO T'HO PERDIS: Quan ens podrem banyar a les platges i piscines de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat