Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Andrea Gumes i Andreu Juanola, 'La cullerada'
Time Out BarcelonaAndrea Gumes i Andreu Juanola, 'La cullerada'

Ja pots sentir 'La cullerada', el podcast gastronòmic de Time Out Barcelona

El primer dimecres de cada mes, un nou episodi presentat per l'Andrea Gumes i l'Andreu Juanola amb entrevistes, recomanacions i molt d'humor

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Fins ara compartíem amb vosaltres els nostres restaurants i bars favorits a la revista, a la web, a les xarxes... Doncs bé, ara també us entrarà el menjar per les orelles! Andrea Gumes ('Tardeo', 'Ciberlocutorio') i Andreu Juanola ('La sotana') presenten 'La cullerada', el podcast de Time Out Barcelona dedicat a tot el que hi ha al voltant de les taules, les barres i els fogons.

El primer dimecres de cada mes, l'Andrea i l'Andreu entrevisten persones conegudes de diferents àmbits que expliquen què els encanta (i odien) de la cuina, conversen amb xefs sobre els secrets dels seus restaurants i la jove sommelier Marta Clot ens apropa el món dels vins des d'una perspectiva propera i divertida. I tot això amb un munt de recomanacions perquè descobriu els millors llocs per menjar i beure de Barcelona. El podeu sentir a través de Spotify i Ivoox i també podeu veure el vídeo de l'episodi a YouTube.

En el primer episodi, el convidat a la taula és en Jordi Basté. El popular presentador d''El món a RAC 1' es revela com un autèntic amant de la gastronomia i, a més de confessar quins són els seus plats favorits, també s'atreveix a compartir un parell de les seves receptes de capçalera! I atenció, que l'altra comensal convidada, la xef Carlota Claver confirma que són ben bones! Amb Claver, propietària i cuinera de La Gormanda, premi Time Out al millor restaurant del 2021, aprenem moltes coses, com ara a treure el suc als productes de la temporada. La Marta Clot dona consells pràctics per quan anem a comprar vins, i per postres, tots cinc ens recomanen els seus llocs favorits per fer un entrepà a Barcelona (i més enllà).

Recordeu, el primer dimecres de cada mes, un nou episodi de 'La cullerada'!

NO T'HO PERDIS:  10 dels millors restaurants de Barcelona, al 50% de preu

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat