Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cinema a la Fresca
Foto: Sala Montjuïc

Ja sabem algunes de les pel·lícules que es projectaran a la Sala Montjuïc aquest estiu

Són les quatre sessions especials amb el Festival Grec dins de la 22a edició del cicle de cinema

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Amb l'arribada del bon temps, també ho fan els plans a l'aire lliure. A més de tots els festivals als quals podeu assistir aquest estiu a la ciutat, del 28 de juny al 2 d'agost el Castell de Montjuïc es convertirà en una gran sala de cinema amb la 22a edició del cicle de cinema a la fresca Sala Montjuïc. Aquest any, l'esdeveniment torna a col·laborar amb el Grec Festival i, a més de les pel·lícules, també hi haurà diversos concerts.

La programació inclou 16 sessions de cinema i música a l'aire lliure al Fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc els dilluns, dimecres i divendres dels mesos d'estiu, i ja sabem part de la programació: les quatre sessions especials amb el Festival Grec (Nits Grec) donaran el tret de sortida el 28 de juny amb 'Casa en flames', una comèdia negra dirigida per Dani de la Orden que anirà acompanyada d'un concert de Magalí Datzira. A la segona Nit Grec, el 12 de juliol, serà el torn de 'Los que se quedan', un film dirigit per Alexander Payne amb un repartiment d'actors que inclou la guanyadora de l'Oscar a millor actriu de repartiment, Da'Vine Joy Randolph. Abans de la projecció, The Swing Cats oferirà un concert amb alguns clàssics del jazz.

Cinema a la fresca
Foto: Sala Montjuïc

'Vidas Pasadas' serà la protagonista del tercer dia, el 17 de juliol. La pel·lícula dirigida per Celine Song va estar nominada als Oscar i va ser premiada a diversos festivals internacionals. La projecció del llargmetratge estarà acompanyada de la música d'Alosa Quartet, encapçalat per la cantant Giulietta Vidal i la violoncel·lista Irene Romo. El 29 de juliol serà la darrera nit de les quatre sessions especials, i serà la pel·lícula 'Te estoy amando locamente', d'Alejandro Marín, la que tancarà el cicle. El grup Evripidis and His Tragedies acompanyarà el film amb el seu 'snynth pop'.

Com aconseguir entrades?

Les entrades per a assistir a alguna de les quatre sessions especials amb el Festival Grec es posaran a la venda el pròxim 18 d'abril a les 15 h a la pàgina web de Sala Montjuïc. Si voleu anar a alguna de les altres 12 sessions del cicle de cinema, haureu d'esperar una mica més: la programació s'anunciarà a principis del mes de maig i també es podran adquirir les entrades en línia, tot i que encara no s'ha anunciat la data oficial.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera d'abril als cinemes de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat