Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Platja de Bogatell
Ajuntament de BarcelonaPlatja de Bogatell

Ja sabem quan baixaran les temperatures (i serà molt aviat)

Les màximes disminuiran fins als 29 graus a Barcelona on pot arribar a haver-hi tempestes

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després de viure la nit més tòrrida des que es tenen registres, per fi baixaran les temperatures. L'onada de calor ha deixat dades històriques a la ciutat, on s'han arribat als 38 graus a gairebé tota Barcelona, i han deixat nits on els termòmetres no han baixat dels 29 graus. Malgrat tot, podem dir que el pitjor ja ha passat i que es preveu que el pròxim divendres 25 d'agost els termòmetres ens donin una mica que descans i arribin a unes màximes de 29 graus.

L'onada de calor té data de caducitat i serà aquest cap de setmana del 26 i 27 d'agost on es notarà una caiguda en picat de les temperatures. El Servei Meteorològic de Catalunya (meteocat) han anunciat que el dissabte serà el primer dia on la mínima pot arribar a 23 graus, sense previsió de precipitacions. Aquest pronòstic, però, canvia dràsticament el diumenge, quan s'esperen tempestes amb mínimes de 16 °C i màximes de 26 °C.

Després de passar dies amb temperatures màximes històriques, l'Observatori Fabra de Barcelona va anunciar que el passat dimecres 23 d'agost va ser el dia més càlid des de 1914, quan van començar a enregistrar dades. A partir d'aquest cap de setmana deixarem enrere la calor insuportable i les temperatures començaran a ser més agraïdes, amb els termòmetres marcant unes màximes de 26 graus.

NO T'HO PERDIS: 7 idees originals per defugir la calor

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat