Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ricky Gervais
Foto: Live NationRicky Gervais

Ja s'ha trobat el peluix signat que Ricky Gervais va amagar a Barcelona

L'humorista britànic va deixar un ninot a la ciutat abans de marxar i ha animat els seus fans a fer-se una foto amb ell

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El famós humorista britànic Ricky Gervais va actuar la setmana passada a Barcelona. Durant la seva estada a la ciutat, no només ha fet riure els assistents de l'Auditori del Fòrum, sinó que també ha deixat un repte per als seus seguidors. Abans de marxar, Gervais ha anunciat al seu compte de Twitter que ha amagat un os de peluix amb la samarreta del Barça signat per ell al centre de la ciutat. Al tuit, l'humorista anima els seus fans a buscar el ninot i fer-se una foto amb ell amb el missatge "Ell està aquí. Puja un 'selfie' on el trobis".

Les respostes no s'han fet esperar i desenes de persones han sortit amb l'objectiu de trobar l'osset pels carrers de Barcelona. Segons les fotografies de Gervais, el peluix estava a tocar del carrer del Paradís, just darrere de la Catedral de Barcelona, però tot i la rapidesa dels seus seguidors, molts hi han arribat quan el nino ja no hi era. Malgrat que durant unes hores no es va saber qui havia estat l'afortunat que l'havia aconseguit, un jove barceloní va contestar al tuit de l'humorista amb una foto amb el peluix amb el missatge 'Nova casa. Visca el Barça i visca Ricky Gervais!'.

Amb aquest divertit repte, Gervais s'ha acomiadat de Barcelona. Ha assegurat que ha estat una experiència "increïble" i ha destacat l'estima que té per la ciutat. De moment no hi ha cap data oficial que asseguri la tornada de l'humorista a Barcelona, tot i que ha confessat que "no trigarà massa".

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat