Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jarabe de Palo publica 'Misteriosamente hoy', un regal pòstum de Pau Donés

El videoclip mostra una imatge de felicitat, amb el cantant i el seu gos Fideos passejant per la Vall d'Aran

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Jarabe de Palo ha publicat aquest divendres el videoclip de 'Misteriosamente hoy', un dels temes del seu últim àlbum 'Tragas o escupes' (2020), com a homenatge pòstum a Pau Donés. El cantant posa veu i imatge al vídeo i, com a la resta de les cançons del disc, canta a la vida, desprenent alegria i llançant un missatge positiu i de felicitat personal. En aquesta ocasió ho fa acompanyat del seu gos Fideos i de les muntanyes de la Vall d’Aran.

"Aconseguir transmetre aquesta sensació em faria feliç"

Pau Donés, que ens va deixar aquest passat juny després de lluitar contra un càncer, va voler, el març del 2020, deixar preparat un missatge per quan el videoclip de 'Misteriosamente hoy' sortís a la llum. La descripció, com també la lletra de la cançó, és un missatge de felicitat que vol arribar al fons de cada persona: "Simplement m'agradaria fer un vídeo en què se'm vegi amb el meu gos Fideos, junts (...) gaudint del cel infinit, del sol, (...) aconseguir transmetre aquesta sensació em faria feliç".

'Tragas o escupes' es va publicar per sorpresa al mes de març i darrere d'aquest títol hi ha onze cançons que representen situacions quotidianes de Donés que estan plenes d'agraïment a l'amor, la família, la música i també al personal mèdic. A 'Misteriosamente hoy' canta a la calma, l'equilibri i a la seva pau interior: "Res em fa por, miraculosament avui la vida ja no em pesa. Increïblement avui, la vida val la pena", diu la lletra de la cançó. 

NO T'HO PERDIS: 8 Videoclips per recordar Pau Donés i Jarabe de Palo

Últimes notícies

    Publicitat