Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

John Carpenter, Ed Harris i Nicolas Cage seran a Sitges 2018

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Triple anunci d'estrelles per a la pròxima edició del festival de Sitges, que se celebrarà del 4 al 14 d'octubre. El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ha confirmat la presència dels actors Nicolas Cage i Ed Harris, que rebran el Gran Premi Honorífic, i la del cineasta i compositor John Carpenter, que oferirà un concert amb les bandes sonores que va compondre per a les seves pel·lícules.

Cage, protagonista de films presentats a Sitges com 'Corazón salvaje' (David Lynch, 1990) i 'Leaving Las Vegas' (Mike Figgis, 1995), entre molts altres, presentarà al festival 'Mandy' (Panos Cosmatos, 2018), un film de terror sobrenatural i acció molt celebrat al seu pas per Sundance.

Pel que fa a Harris, l'actor d''Apolo 13' (Ron Howard, 1995) i 'Una historia de violencia' (David Cronenberg, 2005), i actualment a la sèrie 'Westworld', coincidirà a Sitges amb Peter Weir, qui el va dirigir a 'El show de Truman' (1998), i que també rebrà el Gran Premi Honorífic del festival.

Carpenter interpretarà les bandes sonores de 'La noche de Halloween' o 'Christine', entre d'altres, el dissabte 13 d'octubre a l’Auditori Meliá Sitges, en l'única parada a l'estat de la seva gira europea. Les entrades ja estan a la venda al web del festival.

Aquests convidats s'afegeixen a les actrius Pam Grier, Traci Lords, Helga Liné i a l’actor Ron Perlman, premiats en aquesta edició del festival i que han confirmat la seva assistència.

Pel que fa a la programació, Sitges ha fet pública bona part dels títols que integraran la Secció Oficial, que s'afegeixen a les novetats ja confirmades de Gaspar Noé, Lars Von Trier, David Robert Mitchell, Alice Rohrwacher i Pascal Laugier, entre d’altres. Entre els nous títols anunciats destaquen nous films de Takashi Miike ('Laplace's witch') i Quentin Dupieux ('Au poste!'), 'I think we're alone now' (Reed Morano), amb Peter Dinklage i Elle Fanning, i 'Nancy' (Christina Choe), amb Steve Buscemi, entre molts altres.

Si no podeu esperar perquè arribi el festival, Sitges posa pantalla al Poble Espanyol, on programarà cinc pel·lícules durant el mes d'agost.

Últimes notícies

    Publicitat