Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Johnny Depp
Andrea Raffin/Shutterstock.com

Johnny Depp i Isabelle Huppert visitaran Barcelona pel BCN Film Fest

El festival se celebra presencialment del 15 al 23 d'abril als Cinemes Verdi i altres espais de la ciutat

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

Johhny Depp i Isabelle Huppert seran dues de les estrelles internacionals que faran acte de presència al BCN Film Fest, que se celebrarà del 15 al 23 d'abril als Cinemes Verdi, l'Institut Français, el CaixaForum i Casa Seat de Barcelona. Depp ve per presentar 'El fotógrafo de Minamata', pel·lícula que protagonitza, mentre que Huppert és la protagonista de 'Mamá María'. També assistiran a les activitats del festival els directors d'ambdues pel·lícules, Andrew Levitas i Jean-Paul Salomé.

Però aquestes no seran les úniques figures internacionals que assistiran presencialment al BCN Film Fest. També hi participaran els directors Steven Bernstein, que presenta 'Last call', i Mariana Barassi amb 'Crónica de una tormenta'.

En l’apartat nacional, trobem artistes reconeguts com Fernando Trueba i Javier Cámara, que presenten 'El olvido que seremos'. També podrem veure Clara Lago, que protagonitza 'Crónica de una tormenta', i a l'equip de 'Poliamor para principiantes' format per Fernando Colomo, Karra Elejalde, Toni Acosta i Quim Àvila.

Els directors Kiyoshi Kurosawa ('La mujer espía'), Massoud Bakhshi ('Yalda, la noche del perdón') i Philippe Falardeau ('Sueños de una escritora en Nueva York') no podran assistir presencialment al festival, però participaran en les activitats previstes de forma virtual.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de cine del mes

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat