Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rocambolesc Bikineria
Foto: Rocambolesc Bikineria

La Bikineria Rocambolesc es traslladarà per primer cop a Barcelona durant un cap de setmana

L'últim projecte dels germans Roca es mourà de Girona per participar a l'edició de Nadal de La Algodonera Gastro Market

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Per primer cop des de la seva inauguració el passat mes de setembre, la Bikineria Rocambolesc dels germans Roca es desplaçarà cap a Barcelona, però només per dos dies: participarà en l'edició especial de Nadal de La Algodonera Gastro Market el cap de setmana del 16 i 17 de desembre. Per primer cop, el mercat del Cotton House Hotel girarà al voltant de la gastronomia, on hi haurà presents les propostes dolces de la gelateria Rocambolesc de Jordi Roca, i també gastronomia salada de la mà de la Bikineria dels Roca.

Rocambolesc Bikineria
Foto: Rocambolesc Bikineria

L'establiment de Girona ofereix entrepans salats que complementen l'oferta per als més llaminers que ofereixen la seva popular gelateria Rocambolesc i la confiteria. La Bikineria està situada al centre del Barri Vell de la ciutat, al número 6 del carrer de les Hortes, i podeu tastar-hi tota mena de planxats: des del clàssic de pernil i formatge, fins a les opcions vegetarianes i d'altres amb pastrami i trufa. Els preus oscil·len entre els 5,80 € del clàssic fins als 7,50 € pel de pastrami amb vedella de Girona cuita 72 hores a baixa temperatura.

Durant el cap de setmana de La Algodonera Gastro Market podreu tastar els entrepans sense sortir de la ciutat de 12 a 19.30 h. A més de les propostes dels Roca, l'oferta gastronòmica també inclourà els dolços de la pastisseria Atelier, el tradicional brou nadalenc de la Fundació Mary's Meal i la paradeta del Batuar, el restaurant de l'hotel que oferirà un ventall variat d'opcions amb vi calent, formatges, postres i molt més.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2023 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat