Notícies

La Bikineria Rocambolesc es traslladarà per primer cop a Barcelona durant un cap de setmana

L'últim projecte dels germans Roca es mourà de Girona per participar a l'edició de Nadal de La Algodonera Gastro Market

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Rocambolesc Bikineria
Foto: Rocambolesc Bikineria
Publicitat

Per primer cop des de la seva inauguració el passat mes de setembre, la Bikineria Rocambolesc dels germans Roca es desplaçarà cap a Barcelona, però només per dos dies: participarà en l'edició especial de Nadal de La Algodonera Gastro Market el cap de setmana del 16 i 17 de desembre. Per primer cop, el mercat del Cotton House Hotel girarà al voltant de la gastronomia, on hi haurà presents les propostes dolces de la gelateria Rocambolesc de Jordi Roca, i també gastronomia salada de la mà de la Bikineria dels Roca.

Rocambolesc Bikineria
Foto: Rocambolesc Bikineria

L'establiment de Girona ofereix entrepans salats que complementen l'oferta per als més llaminers que ofereixen la seva popular gelateria Rocambolesc i la confiteria. La Bikineria està situada al centre del Barri Vell de la ciutat, al número 6 del carrer de les Hortes, i podeu tastar-hi tota mena de planxats: des del clàssic de pernil i formatge, fins a les opcions vegetarianes i d'altres amb pastrami i trufa. Els preus oscil·len entre els 5,80 € del clàssic fins als 7,50 € pel de pastrami amb vedella de Girona cuita 72 hores a baixa temperatura.

Durant el cap de setmana de La Algodonera Gastro Market podreu tastar els entrepans sense sortir de la ciutat de 12 a 19.30 h. A més de les propostes dels Roca, l'oferta gastronòmica també inclourà els dolços de la pastisseria Atelier, el tradicional brou nadalenc de la Fundació Mary's Meal i la paradeta del Batuar, el restaurant de l'hotel que oferirà un ventall variat d'opcions amb vi calent, formatges, postres i molt més.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2023 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat