Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rocambolesc Bikineria
Foto: Rocambolesc Bikineria

Una biquineria, el nou projecte gastronòmic dels germans Roca

El nou establiment que acaben de confirmar per xarxes complementarà la gelateria i la confiteria ja existents

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Als darrers mesos ens han sorprès amb nous productes com una línia de begudes alcohòliques inspirades en els passatges de la seva infància. I ja des de juliol, romaníem atents al nou local que els germans Roca han agafat prop de la seva popular gelateria Rocambolesc i la nova confiteria. Ara ja sabem el projecte que tenien entre mans.

Jordi Roca ha confirmat avui per xarxes que el nou local serà una biquineria, un establiment dedicat als entrepans salats que complementarà els sabors dolços de les dues botigues ja existents.

Però tractant-se dels germans Roca s'entén amaguen més d'una sorpresa. En aquest sentit, han anunciat que exploraran reptes com la combinació dels sabors del tradicionals del biquini amb pomes verdes, entre altres ingredients sorpresa.

View this post on Instagram

A post shared by Jordi Roca (@jordirocasan)

Rocambolesc Bikineria té previst obrir a finals de la setmana vinent, segons confirma El Periódico, i per tastar les noves creacions ens haurem de desplaçar fins al carrer de les Hortes, just al costat del famós pont d'Eiffel, punt neuràlgic al centre de Girona dels cuiners del famós Celler de Can Roca. Una nova parada obligatòria a menys d'una hora en tren des del centre de Barcelona.

Rocambolesc Bikineria
Foto: Rocambolesc Bikineria

NO T'HO PERDIS: 14 restaurants imprescindibles de Girona ciutat

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat