Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Boqueria es transforma per recuperar la clientela veïnal

Escrit per
Laura Galve
Publicitat

El Mercat de la Boqueria ja té propòsit pel 2020: obrir una aula de formació al març. En aquest espai es duran a terme activitats pedagògiques amb l’objectiu d’explicar a les persones “com s’ha de comprar, quina és la diferència de comprar un producte o un altre i poder fer pedagogia de la importància de comprar menjar fresc i saludable”, segons ha explicat la regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín. Aquesta iniciativa, que també acollirà una nova plaça interior, pretén alliberar espai a la dotació i recuperar l’esperit veïnal del mercat. 

Aquests dos espais, que formen part de la Mesura de Govern aprovada el febrer de 2017, seran possibles gràcies a l’enderroc de dues illes de 14 parades destinades al peix i l’illa d’establiments situada al quadrant Collserola-Llobregat, darrere de l’actual espai central de venda de peix. Els negocis que hi havia abans situats en aquesta localització s’han traslladat a altres establiments del Mercat de la Boqueria.

Espai guanyat amb la reforma
Foto: Ajuntament de Barcelona

L’aula i la plaça interior -la segona després que fa dos anys s'hi fes una- s'estan creant en paral·lel amb altres accions com la limitació de l’entrada al mercat de grups turístics superiors a 15 persones els divendres i els dissabtes fins a les 15 h, l’ampliació de la seguretat al recinte i reformes com les sortides de fum i el canvi del terra. 


NO T'HO PERDIS: mercats del cap de setmana

Últimes notícies

    Publicitat