Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La façana de l'Ajuntament de Barcelona s'il·lumina amb les abraçades del Raval

Els dissenys dels llums s'inspiren en les relacions solidàries entre veïns i comerciants del barri

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

'Abraçades RavalKm0' és el nom de la iniciativa que, des de fa sis Nadals, il·lumina els carrers del barri del Raval amb uns dissenys que inspiren solidaritat i comunitat. Enguany, la sorpresa és que també adornarà la façana de l'Ajuntament de Barcelona, que s'encendrà el 14 de desembre a les 18 h de la tarda.  En total, hi haurà més de 128 arcs de llum entre la plaça de Sant Jaume i els carrers del barri que estaran enceses fins a la vigília de Reis, el 5 de gener. 

Imatges càlides de barri

L'objectiu del projecte és impulsar les relacions comercials i veïnals del Raval per tal de promoure un estil més local, millorar la qualitat de vida dels residents i celebrar la multiculturalitat del barri a través d'una il·luminació de Nadal que a apel·la a la calidesa humana.

Els dissenys dels llums de Maria Güell i Curro Claret són molt especials perquè reprodueixen imatges reals de famílies, amics, treballadors i comerciants del barri. Les escenes que han inspirat els dibuixos són de petons, abraçades, reunions... Reflexos d'allò que enyorem en aquests moments de pandèmia, i alhora de l'esperança d'un futur pròxim, on ben segur podrem tornar a demostrar l'afecte com ho solíem fer. De moment, però, caldrà ajustar-se a un Nadal atípic amb restriccions per tal d'evitar una tercera onada de coronavirus. 

'Tot Raval''Impulsem' són els organismes encarregats de fer viable aquest projecte que està en marxa des del 2015, i que aquest any també compta amb l'ajuda de l'ICUB.

Il·luminació solidària al Raval
Foto: Tot Raval

NO T'HO PERDIS: El bus turístic farà rutes nocturnes per veure els llums de Nadal

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat