Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Festa Major de Sant Antoni 2021 es farà a l'estiu

El barri de Sant Antoni celebrarà la seva festa major del 2 a l'11 de juliol i els tradiconals Tres Tombs no se celebraran

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

La Festa Major de Sant Antoni era, per tradició, la primera festa de l'any. I diem 'era' perquè el nou any ha començat amb noves restriccions i la mateixa incertesa que va protagonitzar el 2020, i això ha provocat canvis importants al calendari festiu de la ciutat.

La Comissió de Festa Major del barri de Sant Antoni ha explicat en un comunicat que "els veïns i veïnes de Sant Antoni pensem que hem de poder gaudir de la nostra Festa Major aquest fatídic any", però haurà de ser en unes altres dates, "amb l'esperança que les coses millorin i es puguin realitzar la gran majoria d'actes que s'organitzen altres anys". En concret, la Festa Major de Sant Antoni 2021 se celebrarà del 2 a l'11 de juliol amb l'ànim de poder organitzar les més de 150 activitats que omplen la programació de la festa durant cada edició. Ja han avançat que es farà la Cursa Moritz Sant Antoni i la Milla Mundial de Miops (4 de juliol), balls, correfocs i la cercavila amb la Porca i l'Espurna. 

Un dels actes més emblemàtics i estimats dins de la Festa Major, la cavalcada dels Tres Tombs, aquest any no se celebrarà i l'acte que l'havia de substituir, una exposició de carros i carruatges a la ronda de Sant Antoni, també s'ha anul·lat finalment. Per mantenir la festa viva, dins de les restriccions, s'ha creat el Joc de Sant Antoni i el Dimoni, un joc interactiu per apropar les tradicions del cicle de Sant Antoni a tota la família. 

El que sí que es manté és la recollida d'aliments a càrrec de l'ONG de Veí a veí, que instal·larà un carro de mercaderies dins del Mercat de Sant Antoni del 12 al 16 de enero. Podeu entregar els aliments no peribles de 10 a 13.30 i de 16 a 18 hores. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al gener

Últimes notícies

    Publicitat