Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Fira del Vermut i l'Aperitiu de Barcelona reviu el 2021 al TNC

Després de dos intents frustrats, Barcelona Vadevermut serà al Teatre Nacional de Catalunya els dies 18 i 19 de setembre

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Després de dos intents frustrats per culpa de la pandèmia, Vadevermut, la Fira Internacional del Vermut i l’Aperitiu, torna aterrar a BarcelonaSerà els dies 18 i 19 de setembre als jardins del Teatre Nacional de Catalunya, amb tastos, tallers i música en directe. La cita coincidirà amb la inauguració de la temporada teatral del TNCdia en què hi haurà obres de teatre, concerts i xerrades. A més, el diumenge se celebra, per primera vegada, el Dia Mundial de l'Aperitiu. 

Vadevermut, Barcelona
Foto: Irene Fernandez

Hi haurà vermuts locals i estrangers, i també de nova creació, com La Villa. L'oferta gastronòmica serà variada i local, com les croquetes d'Eduard Olivé, de Viladecans, i els embotits de Jamones La Cava, de Barcelona. A més, enguany també hi haurà, com a novetat, una zona chill-out en col·laboració amb la vermuteria Las Vermudas, on es podran provar còctels elaborats per Andrea Senna i el seu equip. 

Vadevermut
Foto: Vadevermut

Pel que fa a la música, hi actuarà el grup català Sandunguera, dedicat a la rumba i el boogaloo, i l'entrada costarà 2,5 euros i serà gratis per als menors d'edat. L'horari serà el següent: dissabte 18 de setembre, d' 11 a 22 h, i diumenge 19 de seembre, 11 a 20 h.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer el juny a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat