Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tina Modotti
Centro de Fotografía KBr Fundación MAPFRE

La Fundació Mapfre obre gratis pel Dia Mundial de la Fotografia aquest dissabte

Les portes obertes del 19 d'agost permetran veure les exposicions 'Tina Modotti' i 'La Catalunya de Jules Ainaud (1871-1872)'

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Aquest dissabte 19 d’agost és el dia mundial de la fotografia i, per celebrar-ho, la Fundació Mapfre farà portes obertes al KBr, el seu centre destinat a aquest art a Barcelona. Durant tot el dia, aquells qui ho desitgin podran visitar gratis les exposicions que hi ha en curs, que giren al voltant de les noves mirades al paisatge i a la història de la fotografia. 

D’una banda, s’hi podrà veure l’exposició 'Tina Modotti, que reuneix més de dos centenars de fotografies, gairebé totes produïdes entre el 1923 i 1930. En elles, la fotògrafa i militant antifeixista italiana se centra en la classe treballadora, retratant les condicions precàries, les desigualtats i la misèria de les àrees urbanes de països com Mèxic, així com en el paper de les dones.

A més, també s’hi podrà visitar 'La Catalunya de Jules Ainaud (1871-1872)', exposició que compta amb un centenar de fotografies, a més de vistes estereoscòpiques i altres materials com cartes del viatge o un retrat a l'oli que el fotògraf francès Jules Ainaud va fer un viatge arreu de Catalunya entre 1871 i 1872. Les imatges mostren com eren fa més de 150 anys llocs de Catalunya com Barcelona, Montserrat, Tortosa o Tarragona.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de fotografia que hi ha ara a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat